Palvelut

Parturi-kampaamo

Sorellassa sinua palvelevat asiantuntevat ja kokeneet parturi-kampaajat, joilta saat neuvoa hiustenhoitoon, leikkauksiin, kampauksiin ja tuotteisiin liittyen. Edustamme kotimaisia ja laadukkaita Sim Sensitive -hiustenhoitotuotteita. 

 

Ekokampaamo

Ekokampaamon ideologiaan kuuluu puhtaiden ja luonnonmukaisten aineiden käyttö hiusten värjäyksessä ja hoidossa synteettisten kemikaalien ja värjäysaineiden sijaan. Kasviväreillä hiuksista saadaan luonnollisen sävyiset luonnon omia väripigmenttejä hyödyntäen. Madaran, Khadin ja Argitalin ekosertifioiduista hiustenhoitosarjoista löydät sopivat tuotteet itsellesi.

 

Savi-, turve- ja merilevähoidot sisältävät runsaasti hiuksia ravitsevia ja vahvistavia mineraaleja, jotka antavat hiuksille lisää elinvoimaa ja ryhtiä. Energialeikkaukseen sisältyy rentouttava intialainen päähieronta kynttilän valossa rauhoittavan musiikin soidessa taustalla.

 

Liikkeessämme on ionisoiva ilmanpuhdistaja, joka suodattaa huoneilmasta tehokkaasti tuoksut ja pienimmätkin epäpuhtaudet - ekokampaamomme soveltuu myös tuoksuherkille asiakkaille. Työvälineiden desinfiointiin käytämme otsonoitua vettä, mikä vähentää liikkeemme kemikaalikuormaa huomattavasti.

 

Myyntihyllystämme löydät kotimaiset ja suussa sulavat Goodion käsintehdyt raakaluomusuklaat ja Sun Speltin luomulakritsit! Hoitojen ja värjäysten aikana voit halutessasi nauttia kuppilisen luomuteetä tai -kahvia. Käyttämämme juomavesi on aktiivihiilisuodatettu puhtaaksi vesijohtoveden bakteereista ja epäpuhtauksista - kokeile maistatko eron!

Hoitola

Hoitolassa ei tällä hetkellä toimintaa. 8 m2 hoitolatila nyt vuokrattavissa. 

Kysy lisää kampaamo@ekosorella.fi tai p. 09 321 6933

Voit varata aikasi myös puhelimitse 

09 321 6933 

tai sähköpostitse 

kampaamo@ekosorella.fi

© Ekokampaamo Sorella 

  • w-facebook