Parturi

Sorellassa teemme parturityöt vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Sorella on toiminut perinteikkäänä parturiliikkeenä Vuosaaressa jo yli 50 vuotta.

Kampaamo

Ekokampaamo

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös perinteiset kampaamopalvelut mm. hapetevärjäykset, raidoitukset, permanentit sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Käytämme kotimaisia ja laadukkaita Sim-sarjan tuotteita.

Ekokampaamo Sorella tarjoaa perinteisten parturi-kampaamopalveluiden ohella myös luonnonmukaista kasvivärjäystä, savi-, merilevä-, yrtti- ja turvehoitoja sekä intialaista päähierontaa. Energialeikkauksella saat uutta ryhtiä hiuksiisi!

Ekologiset hiustenhoitotuotteemme ovat korkealaatuisia, puhtaita ja sertifioituja luonnontuotteita - edustamme mm. Madaran, Khadin ja Argitalin hiustenhoitosarjoja. Myös hajusteille herkät asiakkaat ovat tervetulleita liikkeeseemme ionisoivan ilmanpuhdistajan ansiosta, joka suodattaa tehokkaasti ilman epäpuhtaudet ja tuoksut. Aurinkolahden puhdas ja raikas meri-ilma virkistää rentouttavan hoidon jälkeen! 

Varaa aikasi 09 321 6933 / kampaamo@ekosorella.fi tai