top of page

Henkilökunta

Päivi Parturi-ekokampaaja
 
Päivi on Ekokampaamo Sorellan perustaja ja omistaja, ja hänellä on pitkä kokemus parturi-kampaajana. Hän erikoistui ekokampaajaksi vuonna 2011. Päivi on eläinrakas kasvissyöjä, joka viettää mielellään vapaa-aikaansa kolmen lapsensa kanssa.
 
Päiville on tärkeää, että kampaamossa käynti on hyvää mieltä tuottava kokemus, ja että asiakas asiakas kokee tulleensa kuulluksi. Päivi on läsnäoleva ja välittävä, ja välillä kampaamotuolissa käydään syvällisiäkin keskusteluja. Ekologiset arvot ovat hänelle erityisen tärkeitä ja ne hän tuo kampaamon jokapäiväiseen arkeen.
DSCF5316_preview.jpeg.jpg
Marjo Parturi-kampaaja
 
Marjo on työskennellyt parturi-kampaajana yli 20 vuotta. Hän on kampaaja toisessa polvessa. Parturi-kampaamotyö on tullut hänelle tutuksi jo lapsena äidin kampaamossa ja hän sanookin olevansa "kampaamossa kasvanut". Marjo on luonteeltaan reipas, positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen.


Marjo ja Päivi tutustuivat yli 15 vuotta sitten samassa parturi-kampaamossa yhdessä työskennellessään. Kaikki kampaamotyöt ovat hänelle mieluisia, mutta erityisesti hän tykkää tehdä permanentti-/kiharakäsittelyitä.

Marjo harrastaa lenkkeilyä ja lasten vaatteiden  kirppistelyä yhdessä ystävien kanssa. Talvella Marjo suuntaa mielellään laskettelurinteeseen. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa ulkoillen ja lähiseuduilla retkeillen.
IMG_03751.jpg
Terhi Parturi-kampaaja, kosmetologi
 

Vuosaaresta kotoisin olevalla Terhillä on 18 vuoden työkokemus parturi-kampaajana. Hän tekee meikkejä ja on koulutukseltaan myös kosmetologi. Vapaa-aikaansa Terhi viettää kuntoillen, luonnossa liikkuen ja  perheensä kanssa mökkeillen.

 

Kierrätyskulttuuri on erittäin tärkeää Terhille  ja hänen ekologiset arvot näkyvät arjessa esimerkiksi työpaikkapyöräilynä.

 

Terhi on iloinen ja hauskan huumorin omaava asiakaspalvelija. Hän rakastaa työskennellä ihmisten parissa. Terveys, kauneus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on Terhille tärkeää. Hänen tuolissaan saa sekä itkeä, että nauraa.

Terhi tekee Sorellassa myös sokeroinnit.

Terhi_20211010_111029.jpg
bottom of page