Henkilökunta

Päivi Parturi-ekokampaaja
 
Päivi on Ekokampaamo Sorellan perustaja ja omistaja, ja hänellä on pitkä kokemus parturi-kampaajana. Hän erikoistui ekokampaajaksi vuonna 2011. Päivi on eläinrakas kasvissyöjä, joka viettää mielellään vapaa-aikaansa kolmen lapsensa kanssa.
 
Päiville on tärkeää, että kampaamossa käynti on hyvää mieltä tuottava kokemus, ja että asiakas asiakas kokee tulleensa kuulluksi. Päivi on läsnäoleva ja välittävä, ja välillä kampaamotuolissa käydään syvällisiäkin keskusteluja. Ekologiset arvot ovat hänelle erityisen tärkeitä, ja ne hän tuo kampaamon jokapäiväiseen arkeen.
Aili Parturi-ekokampaaja
 
Aili valmistui kampaajaksi vuonna 2001 ja ekokampaajaksi syyskuussa 2020. Aili on kotoisin Tarton läheltä Virosta ja on asunut Suomessa vuodesta 1996 lähtien. Tällä hetkellä Aili palvelee asiakkaita Sorellassa osa-aikaisesti.
 
Aili harrastaa käsitöitä ja koiran kanssa ulkoilemista, luonto ja eläimet ovat hänelle tärkeitä. Hän on rauhallinen ja huolellinen työssään. Aililla on kokemusta myös lähihoitajan työstä ja parturi-kampaamo-yrittäjyydestä. Vuosaari on hänelle tuttu paikka - hänellä oli oma liike yli kolmen vuoden ajan Clubhousen talossa. 

© Ekokampaamo Sorella 

  • w-facebook