Henkilökunta

Päivi Parturi-ekokampaaja
 
Päivi on Ekokampaamo Sorellan perustaja ja omistaja, ja hänellä on pitkä kokemus parturi-kampaajana. Hän erikoistui ekokampaajaksi vuonna 2011. Päivi on eläinrakas kasvissyöjä, joka viettää mielellään vapaa-aikaansa kolmen lapsensa kanssa.
 
Päiville on tärkeää, että kampaamossa käynti on hyvää mieltä tuottava kokemus, ja että asiakas asiakas kokee tulleensa kuulluksi. Päivi on läsnäoleva ja välittävä, ja välillä kampaamotuolissa käydään syvällisiäkin keskusteluja. Ekologiset arvot ovat hänelle erityisen tärkeitä, ja ne hän tuo kampaamon jokapäiväiseen arkeen.
Jovana Ekokampaaja-harjoittelija
 

Jovana on syntyperältään perulainen ja hän on asunut Suomessa jo 35 vuotta. Hän valmistui perinteiseksi parturi-kampaajaksi 20 vuotta sitten, mutta siirtyi hoitoalalle, koska ei halunnut työskennellä synteettisten hiustenhoitotuotteiden parissa. Jovana on aina ollut kiinnostunut ekologisuudesta ja vaihtoehtoisista hiustenhoitomenetelmistä. Hän suoritti ekokampaaja-koulutuksen muutama vuosi sitten ja on nyt palaamassa parturi-kampaajaksi.

 

Jovana haluaa kohdata asiakkaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hänelle on tärkeää, että asiakas tulee nähdyksi ja kuulluksi. Hän nauttii keskusteluista asiakkaidensa kanssa aiheesta kuin aiheesta. Jovanan kautta välittyy ihanaa perulaista olemusta, positiivisuutta, iloa sekä valoa.

© Ekokampaamo Sorella 

  • w-facebook