© Ekokampaamo Sorella 

  • w-facebook

Henkilökunta

Päivi Parturi-ekokampaaja
 
Päivi on Ekokampaamo Sorellan perustaja ja omistaja, ja hänellä on pitkä kokemus parturi-kampaajana. Hän erikoistui ekokampaajaksi vuonna 2011. Päivi on eläinrakas kasvissyöjä, joka viettää mielellään vapaa-aikaansa kolmen lapsensa kanssa.
 
Päiville on tärkeää, että kampaamossa käynti on hyvää mieltä tuottava kokemus, ja että asiakas asiakas kokee tulleensa kuulluksi. Päivi on läsnäoleva ja välittävä, ja välillä kampaamotuolissa käydään syvällisiäkin keskusteluja. Ekologiset arvot ovat hänelle erityisen tärkeitä, ja ne hän tuo kampaamon jokapäiväiseen arkeen.

Sanna Cidesco-kosmetologi, DMK-ihoterapeutti

Sanna valmistui Cidesco-kosmetologiksi vuonna 2004 ja on suorittanut luovien alojen yrittäjäammattitutkinnon 2015.  Hän on toiminut kansainvälisenä kosmetologina Caribian risteilijöillä ja on hakenut Väli-Amerikasta oppia luonnonmukaiseen hoitamiseen.  Hän on toiminut kouluttajana ja työssäohjaajana  oppilashoitolassa 8 vuoden ajan.  Sannalla on yli 13 vuoden kokemus yrittäjänä mm. aikaisemmassa hoitolassaan Punavuoressa. 

 

Äitiyslomalta palattuaan hän löysi oman kodin läheltä Ekokampaamo Sorellan, jossa arvot kohtasivat Päivin kanssa.  Luonnonläheinen ja eläinrakas Sanna on empaattinen ja ammattitaitoinen hoitaja, joka pyrkii hoidoissaan aina kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. 

Sorellan hoitolassa Sanna palvelee sinua päästä varpaisiin mahdollisimman luonnonmukaisin hoidoin Anumati naturals - ja Environ-sarjoilla.